Lone Hansen

Lone Hansen  Leder Køkkenet

Leder Køkkenet

”Menuen består hver dag af 2-3 lune retter, 2 slags sandwich, 2 slags smørrebrød, salatbar, brød, frugt og måske dessert. På Køkken & Kantine værk-stedet har vi hver dag en skarp deadline.
Det forudsætter at alle: - skal arbejde i et fællesskab - er omhyggelige - og skal tage ansvar I Køkkenet får du bl.a. kend- skab til råvarer, tilberedningsmetoder, ernæring, planlæg-ning, hygiejne og rengøring.”

Værksteder

Her er noget af det vi laver på værkstederne:

Byg & Anlæg - bygger og renoverer skolen og for kunder

Musik - giver koncerter, underviser børn i musik og indspiller cd'er

Metal - svejser, smeder og laver alt i stålkonstruktioner

Pædagog - styrer en naturlegeplads og arbejder med børn

IT Web & Design - laver kreative skilte til virksomheder og programmerer hjemmesider

Træ & Sejl - renoverer skolens skib, bygger joller og fremstiller produkter i træ

Kontor - passer telefoner og holder styr på regnskaberne

Køkken & Kantine - sørger for frokost til os alle sammen og laver mad ud af huset

Maler - vedligeholder skolen, maler og dekorerer vægge for kunder

IT Tryk & Teknik - styrer alle computerne, trykker og fotograferer alt mellem himmel og jord

Idé & Form, Butik & Service - skaber unikke ting til butikken/udstilling og servicerer skolen

Køkken & Kantine

- sørger for frokost til os alle sammen og laver mad ud af huset

En varm stemning og en god duft er en fast del af køkkenet. Her kommer du i kontakt med gode råvarer og udfordrende opskrifter. Hver dag serverer vi frokost for de andre på skolen.

… DEN SKA’ SIMRE EN TIME

Ind imellem modtager vi bestillinger på mad ud af huset, og når der er arrangementer på skolen, sørger vi for menuen.

Som i alle andre travle storkøkkener skal hygiejne, planlægning og anretning være i orden – alt det får du lært sammen med de andre på Køkken & Kantine værkstedet.

Køkken & Kantine værkstedet sørger for at alle på skolen får god og spændende mad hver dag. For at alle får afveksling arbejdes der på følgende måde:

• Hver uge skifter alle ansvasområde, fra toiletrengøring, til opvask, til madplanlægning
  • Der laves en ny madplan og den følges hver uge
  • Der introduceres et nyt emne f.eks. brødbagning, de 8 kostråd, egenkontrol eller pandestegning, en gang om ugen
  • Nogle uger bliver til temauger med f.eks. Mexicansk eller Italiensk inspireret madplaner

Se billeder fra Køkken & Kantine værkstedet

Camillia Zankl

“Vi laver lækker mad hver dag til hele skolen, så der er tryk på i køkkenet. Det kan jeg godt li`.”